06 48216466

info@fijncoachingenhealing.nl

Coaching

Je niet lekker in je vel voelen kan vele oorzaken hebben. We leven in een maatschappij die veel verwachtingen schept. Verwachtingen waar we onmogelijk aan kunnen voldoen omdat we nu eenmaal allemaal anders zijn!
En toch hebben we vaak de neiging om ons te schikken naar die verwachtingen. Iets wat ons duur kan komen te staan omdat we daardoor de link met onszelf verliezen, met allerlei gevolgen van dien.
Denk aan burn-out, depressie, gestrest, onzekerheid, niet onszelf durven zijn en nog meer.Als je er dan even niet meer uitkomt, kan coaching je helpen.

Manier van coaching

Wat erg belangrijk is, is dat je weet dat je mag zijn wie je bent. Dat je vanuit je eigen gevoel mag handelen, zonder jezelf de beperkende gedachten van andermans mening op te leggen.

Wanneer je volledig handelt vanuit jezelf en doet waar jij je fijn bij voelt, zal je de harmonie in jezelf ervaren en dat zal je dan ook uitstralen. Het geeft meer zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde, waardoor je situaties beter aankan.

Daarnaast help ik je door je gedrag te spiegelen, om anders tegen dingen aan te kunnen gaan kijken, je bewust te maken van jou manier van denken en handelen.
Hierbij speelt mindfulness een rol en een positieve benadering van in het leven staan.

Het doel van coaching

Het uiteindelijke doel is dat je, bewuster wordt van jezelf. Inzicht krijgt in jou manier van handelen en waarom. Los laat wat niet meer van belang is. Anders om leert gaan met voor jou blokkerende situaties en gelukkiger en positiever in het leven komt te staan.

En bovenal er voor te zorgen dat je bij jezelf blijft en jezelf durft te zijn.

Wanneer het bovenstaande je aanspreekt of gevoel van herkenning geeft kun je een afspraak maken voor een geheel vrijblijvend en gratis intakegesprek.
Dit duurt ongeveer een uur waarin we bespreken wat je grootste struikelblokken zijn. Wat jij verandert wilt hebben en waar je tegen aan loopt.

Gezamenlijk stellen we een stappenplan op die voor jou specifiek het beste is. Coaching kan indien gewenst gecombineerd worden met healing.