06 48216466

info@fijncoachingenhealing.nl

Healing

Healing is een behandeling die gericht is op de energie van de mens. Bij deze vorm van behandelen gaat de behandelaar als het ware je energetische lichaam opschonen.
Door stress, trauma’s, ziekte, enz. kan het energetisch lichaam zo vervuild zijn dat het door kan werken op het fysieke lichaam en de geest. Waardoor er allerlei klachten kunnen ontstaan.
Een healing behandeling kan dan een fijne manier zijn om weer meer ontspanning in het lichaam te ervaren. Meer ruimte in je hoofd en minder stress te ervaren. En weer meer in contact met jezelf te komen, wat een fijn gevoel van acceptatie kan geven.

Wat houd een healing behandeling in?

Tijdens een behandeling word het energetische lichaam opgeschoond. Energetische blokkades in het lichaam en in de chakra’s worden verwijderd. De aura lagen worden opgeschoond en geoptimaliseerd. Opgeslagen negatieve energie in bepaalde delen van het lichaam worden gezuiverd. Meridianen kunnen gezuiverd worden. Maar bijvoorbeeld ook zelfopgelegde beperkingen of beperkingen vanuit de opvoeding kunnen opgeschoond worden.
Dit alles gebeurt met energie, de behandelaar fungeert als doorgeefluik om de goede energie daar zijn werk te laten doen waar het nodig is. Met als eindresultaat dat je in zijn geheel meer ontspannen, rustiger en meer in balans bent.

Diverse vormen van healing

Er is een heel scala aan healing behandelingen te vinden tegenwoordig. Over het algemeen zijn healing behandelingen gericht op het zuiveren van het energetisch lichaam. Het is daarom maar net welke vorm bij jou het beste past. Maar ook welke behandelaar het beste bij jou past.
Het is belangrijk dat je een fijne verbinding hebt met je behandelaar, zodat de behandeling een optimaal resultaat kan geven.

De manier van healing die ik aanbied, is een combinatie van diverse healing methoden. Ik heb diverse opleidingen/cursussen gedaan en daarvan gebruik ik wat ik het meest passend vind voor mijn cliënten en wat het meest past bij mijn eigen visie.
Denk hierbij aan vormen van Reiki, Sjamanistische healing, Jassen techniek healing, magnetiseren en wat ik zelf door de jaren heen heb bijgeleerd.

Deze vorm van behandeling is geschikt voor iedereen die zich beter in zijn/haar vel wil voelen. Voor volwassenen en kinderen. Maar ook mensen met chronische aandoeningen kunnen verlichting ervaren door deze behandeling.
Healing vervangt niet de reguliere medische zorg, maar kan wel naast de reguliere zorg een fijne aanvulling zijn.