06 48216466

info@fijncoachingenhealing.nl

Wie is Helga Gardenier

Coaching, healing en miskraam verwerking. 

Ik ben Helga, geboren in 1974, moeder van twee kinderen en bediende van een aantal huisdieren.
Door diverse opleidingen, cursussen en een veel bewogen leven, heel veel zelfreflectie, mindfulness en een positieve instelling, heb ik bereikt waar ik nu sta in mijn leven.
En ik moet zeggen, ik geniet ervan.

In 2002 heb ik stichting “Contactpunt voor miskramen” opgezet, wat ik in 2010 heb overgedragen, maar wat helaas intussen niet meer bestaat. Via de stichting heb ik samen met andere vrijwilligers, enorm veel vrouwen ondersteunt bij de verwerking van hun miskraam.

In 2012 ben ik mijn praktijk voor coaching en healing aan huis begonnen. Om mensen te kunnen helpen positiever en gelukkiger in het leven te staan.
De coaching die ik bied is puur op basis van mijn eigen levenservaring.
Hoe ik heb om leren gaan met bepaalde dingen die in mijn leven gebeurt zijn. En hoe ik los gekomen ben om te leven vanuit de gedachten van wat anderen van mij verwachten.
Nu leef ik vanuit mijn hart en mijn pure zelf, zonder de onzekerheid of ik het wel goed doe voor een ander.
Ik heb de weg terug naar mezelf gevonden en weet dat ik mag “Zijn”.

In 2015 ben ik een webshop begonnen voor originele, fantasy en spirituele cadeau artikelen, waarmee ik samen met mijn dochter ook regelmatig op middeleeuwse, Keltische en fantasy evenementen sta.

Van 2015 tot en met 2017 heb ik me ingezet als coördinator en chatvrijwilliger bij Humanitas “Het luisterend oog”.
Om op die manier mensen te ondersteunen die om welke reden dan ook, hun verhaal kwijt wilden. Mooi en dankbaar werk, helaas heb ik dat door tijdgebrek op moeten geven.

In 2018 zijn al deze activiteiten in 1 groot concept gegoten en heb ik Centrum Voel je Fijn opgericht. Om op deze manier samen met andere zelfstandigen een zo breed mogelijk pakket aan te kunnen bieden. Voor mensen die ondersteuning zoeken fijner in het leven te staan.

Intussen bestaat het centrum niet meer doordat ik ervaren heb dat een onderneming in die vorm niet paste met mijn huidige gezinsleven.
Daarom bied ik mijn diensten nu aan vanuit mijn eigen praktijkruimte aan huis.